Història

Coinma7500 sl és una empresa d'àmbit familiar fundada a l'any 1986. Inicia la seva activitat empresarial a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), inicialment com a empresa de mecanitzats i fabricació de peces per maquinària industrial diversa, i després amplia la seva activitat al manteniment industrial d'empreses de diferents sectors (alimentari, químic, etc).

Aquesta ampliació ens permet reorientar la nostra'activitat i especialitzar-nos en el manteniment i acondicionament de factories papereres, vincle que motiva el trasllat de l'empresa a Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès) per tal de facilitar el ràpid desplaçament cap als centres de producció dels nostres clients.

La nostra especialització i el nostre prestigi en el sector fa que empreses de la península i europees confiïn en nosaltres alhora de resoldre l'instal·lació i manteniment de la seva maquinària.

Disposem d'una nau de 500m2 amb pont grúa i maquinària específica per la fabricació i manteniment de peces i mecanismes.COINMA7500 sl C/Escorxador Nau 4 - Pol. Ind. La Plana d'en Soler 08776 Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès)
| ESPAÑOL |
| ENGLISH |